Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2018 5:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kazma avizuje další díl One Man Show. Na co se můžeme těšit?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Všichni pevně věříme, že nepůjde o další zbytečně drahou kolekci ne zcela vkusného merche, ale nový díl show, která si již vysloužila pozornost celého světa.

Kazmovu One Man Show asi nikomu není třeba představovat, ale nikdy není na škodu zopakovat si, co všechno se mu již v rámci tohoto jedinečného formátu podařilo. Nejen Češi a Slováci, ale i velká část světa už měla možnost vidět, jak se komikovi podařilo vystřelit si z nejznámějších celebrit jako Justin Bieber či Katy Perry, jejich obrovských realizačních týmů, médií i fanoušků.

Jak Jim Carrey nekompromisně ovládl velkou událost Český lev a v převlečení maskota dokázal sám sebe propašovat až na led MS v hokeji v Moskvě. Suverénně nejzvučnější byl zatím poslední prank, který se týkal televizního pořadu Prostřeno. V něm ukázal realitu fungování této pro mnohé podřadné, ale přesto ostře sledované „reality show“ a jako bonus zvýšil povědomí o Tourettově syndromu.

A to vše za pár krátkých let. Přípravy přitom pokaždé probíhaly před očima ostatních. Kazma však dokáže stavět na tom, že vše, co One Man Show dělá, by nikdo nikdy nepředpokládal.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch),

S určitostí můžeme po tomto všem tvrdit, že překonat ho je zatím snad nemožné a vlastně to bude mít v této pozici těžké i on sám. Dnes se zaměříme ale hlavně na to, že jsme se nedávno dočkali zveřejnění příspěvku na Instagramu, který už každý z nás párkrát viděl. Kazma avizuje, že za 4 dny se dočkáme dalšího velkého překvapení.

Sice platí, že může jít o promo pro novou kolekci merche, ale s přihlédnutím ke všem okolnostem by tomu tak být nemělo a my snad můžeme očekávat další pokračování populárního videoformátu.

Důkazem je i odpočítávání na stránce 1z10.cz. Kampaň s touto grafickou identitou je s Kazmem spojována už od momentu, kdy si vystřelil z Leoše Mareše, aby získal jeho Ferrari. Tímto způsobem hlava One Man Show podporovala kampaň, jejímž cílem bylo ukázat, že v průměru jen 1/10 řidičů zastaví a pomůže, když vidí nehodu.

Od té doby však vidíme tuto grafiku už i na billboardech či tramvajích v Praze, ale těžko říci, o co by vlastně mohlo jít.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

O co tady jde? A proč mi to všichni posílají...

Príspevok, ktorý zdieľa Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch),

Ještě stále máme dost času na to, abychom si v diskusi zahráli hru a zkusili uhodnout, na čem Kazma se svým One Man Show týmem pracoval. Někteří tvrdí, že má na svědomí intenzivně diskutovaný animovaný film Bubeník a Princezna, jiní si myslí, že má jít o něco s datem konání 1.10.2018. Naše nejoblíbenější konspirace je, že má na svědomí konec kariéry Jirky Krále. My se však velmi rádi necháme překvapit a ty nám v komentářích napiš, jaký je tvůj názor.

Domů
Sdílet
Diskuse