Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2018 16:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Američan po zákroku na Neymara rozesmál internet jen díky 6 slovům

SPORT
Uložit Uložené

DeAndre Jedlin neměl při bránění Neymara příliš pochopení.

Klubová fotbalová sezóna momentálně prožívá reprezentační přestávku. Zatímco v Evropě začala Liga národů, zápasy probíhaly i v zámoří. Proti sobě se postavila národní mužstva Spojených států amerických a Brazílie v atraktivním zápase, kde nechyběly největší jihoamerické hvězdy včetně Neymara.

Hráč francouzského PSG si na své konto v zápase připsal i gól z penalty a upravil skóre na konečných 2:0, ale lidé na sociálních sítích se mnohem více pobavili poté, co obránce DeAndre Jedlina Brazilce fauloval a on se začal na trávníku svíjet v bolestech.

Po divadelních představeních z mistrovství světa se Američanovi nezdálo, jak zákrok Neymar prožívá, a tak rozčilený přiběhl ke rozhodčímu se slovy „Díval ses vůbec na mistrovství světa?“

Narážel tím na to, aby si rozhodčí dával dobrý pozor na Neymarovy simulace, i když je třeba uznat, že v tomto případě Brazilec spadl po zjevném kontaktu.


Domů
Sdílet
Diskuse