Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. září 2018 19:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Neberte drogy, nie je to swag! Majk Spirit počúva Mac Millera a prehovára do duše fanúšikom

HUDBA
Uložit Uložené

Smrť slávneho rapera sa dotkla mnohých osobností a jednou z nich je aj raper z H16.

Včera nás vo veku 26 rokov opustil raper Mac Miller, ktorého smrť zasiahla mnoho svetových osobností. Podľa dostupných informácií všetko nasvedčuje tomu, že dôvodom smrti bolo predávkovanie zatiaľ neznámymi drogami, s ktorými mal interpret z Pensylvánie dlhodobejší problém. Práve to bol aj dôvod, prečo ho opustila Ariana Grande.

Úprimnú sústrasť vyjadrilo aj veľa domácich interpretov a medzi prvými nechýbal Majk Spirit. Dnes však pridáva aj komplexnejšie vyjadrenie, v ktorom sa snaží prehovoriť svojim fanúšikom do duše a motivovať ich k tomu, aby nehľadali riešenie v drogách a práve príklad Mac Millera má byť dostatočným výkričníkom. Sám navrhuje veľa iných riešení, čo samozrejme berieme všetkými desiatimi. 

Viac už ale v samotnom vyjadrení, ktoré poukazuje aj na to, že mladí ľudia berú drogy, lebo majú pociť, že je to jednoducho cool. Žiaľ, Speezy má pravdu a ak patríš do tejto skupiny alebo niekoho takého poznáš, tak je asi načase s tým niečo začať robiť. Veď varovaní bolo za posledných pár mesiacov snáď dosť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Drugs kill the pain.. and the joy, and the hope, and the body, and the brain, and finally the soul. #ripmacmiller

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Domů
Sdílet
Diskuse