Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2018 20:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nik Tendovi volá Emma Smetana. Vychutnej si klip plný ženských zadků s Logicem a Zootem

HUDBA
Uložit Uložené

Robin Zoot vydá za pár dní album Tvoje Mámá Ví Co je Námrd a my jsme se dnes dočkali avizované ukázky.

Vydavatelství Milion + je v Česku suverénně nejaktivnější a i v září avizuje další release. Po Yzomandiasovi, Nik Tendovi a Jicksonovi se Sheenem se tentokrát o slovo hlásí Robin Zoot, který vydá 12. 9. album s bizarním coverem a názvem Tvoje Máma Ví Co Je Námrd.

Dnes jsme se dočkali i avizované ukázky s názvem Emma Smetana, kde si však známá zpěvačka a moderátorka bohužel nezahrála. Ve skutečnosti však máme možnost vidět několik nádherných ženských těl a zadků v postelových scénách i u tyče, takže si vlastně ani nemůžeme stěžovat.

Hostuje kolega Logic a také Nik Tento a výsledek skutečně stojí za poslech. O vizuál se již tradičně postaral šikovný Jan Strach a hudební produkci doplnil DJ Rusty. Více už snad není třeba dodávat, ale pokud si chceš album opatřit co nejdříve, nezapomeň se v den vydání dostavit na pražskou release párty.

Domů
Sdílet
Diskuse