Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2018 13:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine a Kanye West byli spolu ve studiu. Pravděpodobně se dočkáme společné skladby

HUDBA
Uložit Uložené

Cesty dvou kontroverzních raperů se konečně spojily a my se s největší pravděpodobností můžeme těšit na společný hit.

Před pár dny jsme informovali o rádiovém rozhovoru, ve kterém Kanye West prozradil, že má velmi rád novou vlnu rapu a jmenoval i pár jejích reprezentantů, které cení. Mezi nimi se objevila i dvojice Lil Pump a Tekashi 6ix9ine, což mnohé právem překvapilo. Ye však tvrdí, že například s duhovým intepretem ho spojuje kontroverze a vlastně ho úplně chápe.

O tom, že si sedli s Lil Pumpem, jsme se měli možnost přesvědčit na vlastní oči a uši díky novince I Love It, která se dočkala premiéry na předávání cen Pornhubu. Kanye dnes potvrzuje i druhou polovinu svého vyjádření, které se týká Tekashiho.

Na Instagramovom účtu @fckthemcom se dnes totiž objevily fotografie, na nichž jsou 6ix9ine a Yeezy společně ve studiu. S největší pravděpodobností tedy můžeme v dohledné době očekávat novinku, která opět bude vládnout žebříčkům Billboardu a streamovacím službám. Zároveň se dá očekávat, že Tekashimu ještě o něco stoupne sebevědomí a dočkáme se nějakých těch rantů na sociálních sítích. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa F*CK THEM (@fckthemcom),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa F*CK THEM (@fckthemcom),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa F*CK THEM (@fckthemcom),

Domů
Sdílet
Diskuse