Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2018 0:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

P.A.T. skoro zomrel pri havárii cestou na koncert. Všetko opisuje v novej skladbe

HUDBA
Uložit Uložené

Album Franto sa blíži a my sme sa dočkali ďalšej ukážky aj s videoklipom.

Každý fanúšik Pouličného autora tónov už snáď veľmi dobre vie, že v decembri príde album Franto, ktorým bude chcieť člen Pozor Records nadviazať na úspech debutu 3UMF. V rapovom žánri platí, že práve druhý štúdiový projekt by mal byť ten, na ktorom interpret predvedie svoje schopnosti a všetko nasvedčuje, že v prípade P.A.T. sa toto pravidlo opäť potvrdí. 

Aj keď pri vydaní ukážky Terorista prehlásil, že ďalšie skladby uverejní až tesne pred vydaním, nakoniec dnes prekvapuje ďalším, tentokrát o niečo hlbším trackom. Ten dostáva názov Posadnutý a Fero v ňom vyrozprával príbeh, týkajúci sa havárie v aute cestou na koncert.

Dočkali sme sa aj jednoduchého videoklipu od Erika Vaša a podľa dostupných informácií môžeme očakávať aj ďalšie, ktoré vznikali ešte počas teplejších mesiacov na letnej dovolenke. Zatiaľ počúvaj hlbšiu novinku a očakávaj album. Hudobnú produkciu v tomto prípade nechal autor na Kaapa. 

Domů
Sdílet
Diskuse