Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2018 13:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Paul McCartney přiznal, že spolu s Lennonem masturbovali. Nechyběly ani trojky s prostitutkami

HUDBA
Uložit Uložené

Legendární skupina The Beatles žila divoce.

Hudebník Paul McCartney nepochybně patří mezi legendární osobnosti. Společně se svými přáteli kdysi tvořil skupinu The Beatles, a i když už jsou časy největší slávy dávno za nimi, Paul stále ukrývá hromadu tajemství o tom, co se dělo v zákulisí závratné kariéry.

V nejnovějším rozhovoru pro magazín GQ se rozhodl nebrat si servítky a odhalit situace, které možná měly zůstat v pomyslném trezoru.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GQ (@gq),

Vrátil se zpět do dob, kdy The Beatles proráželi na hudebním trhu a členové kapely se setkali u Johna Lennona doma. Nevzpomínal si už na to, co měli vlastně v ten den za lubem, ale věděl, že seděli na židlích, světla už nesvítila a naráz někdo z nich začal masturbovat.

Namísto pohoršení začali masturbovat všichni společně a přitom vykřikovali jména jako Brigitte Bardot, aby nezmizelo sexuální vzrušení. Lennon však situaci zničil poté, co vykřikl jméno Winston Churchill a všichni se začali smát.

Paul v rozhovoru komentuje i fámy o nekonečných orgiích, které se za dob The Beatles měly odehrávat. Orgie prý nezaregistroval, ale skupinové radovánky se určitě uskutečnily.

Paul McCartney přiznal, že spolu s Lennonem masturbovali. Nechyběly ani trojky s prostitutkami
Zdroj: Holandský národný archív

Jednou po příchodu na koncert do Las Vegas si on sám vyžádal dvě prostitutky, s nimiž si užil krásnou noc, avšak žádné divoké orgie se osobně nezúčastnil.

Nad podobnými vzpomínkami se prý občas pozastavuje a směje se tomu, zda se skutečně tyto bizarní situace staly. S odstupem času je koneckonců vnímá trochu jinak.

Rozhovor se pak točil kolem jmen jako Kanye West, Rihanna či Amy Winehouse. S Kanyem a Rihannou nazpívali před třemi lety hit FourFive Seconds, přičemž nahrávání s raperem probíhalo v naprosté tajnosti a Paul si jen s obtížemi uvědomoval, že po úpravě zvuku se na skladbu skutečně dostal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GQ (@gq),

Radoval se z toho, že ho dnešní interpreti akceptují. Na účet Amy smutně konstatoval, že ji potkal tři roky před smrtí a jen ji pozdravil. Dodnes lituje, že za ní nepřišel a nepromluvil jí trochu do duše. Více se už samozřejmě dočteš přímo v novém čísle magazínu GQ.

Domů
Sdílet
Diskuse