Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2018 9:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Apple ti už k novému iPhonu nepřibalí sluchátkový adaptér. Budeš si ho muset koupit zvlášť

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Smartphone od kalifornské společnosti vsadil na jednoduchost.

Apple si každoročně při představování svých nových zařízení naštve jednu skupinu lidí a druhé nabídne o něco více důvodů, proč by ho měli milovat.

Nehledě na parádní technologie, které Apple vecpal do iPhonu XS a XS Max, udělal v pozadí i jedno nepopulární opatření.

Apple ti už k novému iPhonu nepřibalí sluchátkový adaptér. Budeš si ho muset koupit zvlášť
Zdroj: YouTube/Tinh tế

Možná si ho mnoho lidí ani nevšimne, protože používá rovnou přiložená sluchátka od Apple, ovšem pokud jsi v minulosti chtěl i nadále používat svá sluchátka s 3,5milimetrovým jackem, Apple ti nabídl možnost využít bezplatně přiložený adaptér z Lightning konektoru právě na 3,5milimetrový audio vstup.

Situace se však změnila, a pokud bys chtěl využívat sluchátka s klasickým vstupem, na bezplatný adaptér můžeš zapomenout a vysolit 9 dolarů za takzvaný dongle, který ti Apple s radostí prodá.

Po změně pravidel Apple dokonce odstranil bezplatný sluchátkový adaptér i z balení iPhonu 8, takže iPhone XS, iPhone XR, iPhone 8, a dokonce ani nejdražší konfigurace iPhonu XS Max za 43 490 Kč nebude bezplatný adaptér obsahovat.

Domů
Sdílet
Diskuse