Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2018 15:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mark Wahlberg zaujal internet extrémním denním režimem. Vstává o půl třetí, aby si zacvičil, a spát chodí dřív než děti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec se udržuje v perfektní formě i po čtyřicítce.

I dnes patří Mark Wahlberg mezi nejžádanější herce ve světovém showbyznysu. Navzdory svému věku 47 let se proto udržuje ve formě, což nejnověji dokázal na Instagramu.

Zveřejnil tam svůj extrémní denní režim, který by běžný pracující člověk neměl šanci dodržovat. Mark neustále na Instagram přidává fotografie a videa ze svého domácího fitka, a tak není pochyb o tom, že se o komfort obávat nemusí.

Mark Wahlberg zaujal internet extrémním denním režimem. Vstává o půl třetí, aby si zacvičil, a spát chodí dřív než děti
Zdroj: Mark Wahlberg/Instagram

Herec vstává už ve 2:30 a téměř okamžitě se pouští do cvičení v posilovně. Než se dostane k mailům a telefonátům, stihne se osprchovat, zvládnout jídlo, partičku golfu a ještě i pobyt v kryokomoře.

Uprostřed dne si vždy najde čas na rodinu a děti, dokonce podruhé odchází do posilovny a nakonec si po večeři lehne do postele už v 19:30. Člověk by si mohl myslet, že přece tak brzy nemá šanci usnout, ale kdybys vstával po druhé ráno i ty, hned bys Markovi rozuměl.

Fanoušci byli v němém úžasu poté, co herec svou denní rutinu zavěsil na Instagram, avšak hned se našlo několik lékařů a výživových poradců, kteří nadšení trochu zchladili.

Markovi vzkazují, že si vybral extrémní životní styl a tělo si na podobný režim delší dobu zvyká, takže běžní amatéři by neměli v žádném případě jen tak zničehonic vstávat ve dvě a cvičit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mark Wahlberg (@markwahlberg),

Domů
Sdílet
Diskuse