Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2018 11:50
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Splňte si sen o bydlení v New Yorku díky české realitce. Apartmán na Manhattanu si zamilujete

KULTURA
Uložit Uložené

Jedinečná možnost koupě bezchybně navrženého a plně vybaveného bytu na nábřeží čtvrti West Chelsea na Manhattanu s dechberoucími výhledy na mrakodrapy Midtownu a řeku Hudson.

Krásná rezidence byla navržená studiem Foster + Partners a zahrnuje unikátní vintage nábytek a nadstandardní spotřebiče a povrchy. Interiér se rozprostírá na více než 225 m², má 2 ložnice, 2 koupelny a samostatnou toaletu. Vybavení kuchyní a materiály použité v knihovnách a koupelnách jsou té nejvyšší kvality.

Budova leží v jedné z předních oblastní s mnoha newyorskými atrakcemi zahrnujícími několik galerií. Živé sousedství vás nadchne celou řadou restaurací, obchodů, hotelů i svým nočním životem, který začíná nedaleko od vchodu.

V domě je k dispozici také celodenní vrátný a správce, lounge pro rezidenty a fitness centrum. Parkování v zabezpečené garáži je možné přikoupit.

Byt je prodáván společností Christie's International Real Estate Group.

Celková plocha: 225 m²

Cena: Na vyžádání

Víc podobných nemovitostí najdete na Svoboda & Williams.

Domů
Sdílet
Diskuse