Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2018 10:36
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

6LACK vydává druhé studiové album plné melancholie, vztahů a výpovědní hodnoty

HUDBA
Uložit Uložené

East Atlanta Love Letter je venku a kromě 6LACKa zaslechneme i Futura, Offseta či Colea.

Podzim se pomalu blíží. A k pochmurnému počasí neodmyslitelně patří i hudba, která tě donutí přemýšlet. V časech, kdy se tolik omílaná a hledaná výpovědní hodnota údajně vytrácí, přichází 6LACK jako blesk z jasného nebe s plnohodnotným hudebním počinem East Atlanta Love Letter.

6LACK vydává druhé studiové album plné melancholie, vztahů a výpovědní hodnoty
Zdroj: eastatlantaloveletter.com

A přestože nám je jasné, že melancholický rap/zpěv z kategorie R&B/trap není pro každého, cítíme potřebu podělit se s vámi právě o tuto novinku. Po debutovém platinovém albu FREE 6LACK, které získalo obrovský úspěch a rozšířilo povědomí o dosud relativně neznámém interpretovi, se nám dostává dalších 47 minut úvah a myšlenek točících se především kolem lidských vztahů.

Na 14 skladbách se tentokrát objevily i spolupráce, a to s těmito hudebníky – Future, J. Cole, Offset a Khalid, přičemž jen 2 skladby (Nonchalant a Switch) jsme si mohli poslechnout ještě před vydáním.

Vysloveně klubové bangery na albu nečekej, ale samozřejmě mezi skladbami se nacházejí i písně, které na koncertech zafungují více než dobře. Budeme rádi, když se o svůj názor podělíš v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse