Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2018 22:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem pochováva Machine Gun Kellyho disstrackom Killshot. Posiela mu podpis pre dcéru a nazýva ho Stanom

HUDBA
Uložit Uložené

Dlhoočakávaná odpoveď je konečne tu. Bude MGK pokračovať?

Eminem aktuálne zažíva jedno z najlepších období v kariére po tom, čo sa mu tak úplne nevydaril predošlý projekt Revival. Všetko už stihol napraviť albumom Kamikaze, o ktorom však už určite vieš všetko dôležité vrátane toho, že na ňom venoval zopár desiatok riadkov Machine Gun Kellymu. Dôvody vysvetlil veterán z Detroitu v druhej časti rozhovoru so Swayom, takže sa k nim snáď nemusíme vracať. 

Zároveň už určite poznáš aj názor na celú situáciu v podaní MGK, ktorý sa teraz konečne dočkal Eminemovej sľúbenej odpovede. Ide o disstrack s názvom Killshot, kde Slim Shady zhrnul prakticky všetko, čo pre mladého súpera mal a my budeme zvedaví, či ešte vôbec bude nejaké pokračovanie. 

Na skladbe sa aj bez videoklipu za pár desiatok minút zaseklo počítadlo views aj komentárov a my už nebudeme dlhšie naťahovať. Určite sa však môžeš tešiť na článok, v ktorom si jednotlivé úryvky textu rozoberieme. 

Domů
Sdílet
Diskuse