Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2018 12:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Můžeš mít tetování na tváři jako Sergei Barracuda

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Ostravští AK představují šesté pokračování dokumentární série, která mapuje vznik poslední Pouliční Ekonomické.

Už 18. září vychází Pouliční Ekonomická 3 od Sergeie Barracudy, která by zároveň měla tuto kultovní sérii navždy ukončit. Člen ostravského AK si pro své fanoušky připravil i velmi atraktivní způsob promování alba, protože na rozdíl od otřepaný konceptu vydání klipu a spuštění předprodeje mapoval celý vznik v dokumentární sérii PE3 Diary.

V rámci ní nám autor ukázal proces nahrávání ve studiu i natáčení videoklipů a popsal celé pozadí vzniku. Pomalu jdeme do finále, a tak kluci vydávají pravděpodobně předposlední díl, kde však už nehraje hlavní roli Sergei B.

O Pouliční Ekonomické s podtitulem Láska & Loyalita tentokrát vypráví kolega Pastor, který má na vzniku také zásluhu. Máme možnost vidět nový merch i obsah Deluxe boxů, kde se nacházejí dvě bonusové skladby. Druhá polovina videa je věnována natáčení videoklipu Love X Soud, kde můžeš například vidět, jaká je Daisy Lee mimo scény v pornu.

Domů
Sdílet
Diskuse