Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2018 21:44
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

MGK tvrdí, že je Eminemův diss odpad. Odpovědi se dočkáme už v pátek

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Machine Gun Kelly v pátek vydá EP Binge, na kterém roztočí další kolo beefu s Eminemem.

Pokud máš připojení k internetu, určitě tvé pozornosti nemohla uniknout Eminemova odpověď s názvem Killshot, kterou věnoval svému největšímu hudebnímu soupeři Machine Gun Kellymu. Šlo o reakci na 2 týdny starý diss track Rap Devil, který přišel po vydání Kamikaze.

Fanoušci se skoro jednomyslně shodli, že Slim Shady svému soupeři naložil víc, než by bylo zdrávo a považovali tento spor za ukončený. Kells však jen pár desítek hodin nato zveřejnil tweet, ve kterém všechny dohady neguje. Tvrdí, že Killshot je odpad a dává mu 6 bodů z 10.

A nezapomněl ani spočítat, jak dlouho Eminemovi trvalo, než svoji odpověď vydal.

Jako správný americký interpret se schopností prodávat svou hudbu zároveň využívá, že se mu aktuálně dostává zatím nejvíce pozornosti v kariéře a oznamuje, že už tento pátek se dočkáme EP.

Ponese název Binge a podle všeho na něm najdeme i odpověď pro veterána z Detroitu. Novinka by měla nést název Let's Talk About It a my se už nemůžeme dočkat.

MGK si očividně oblíbil i grafiku, která skladbu Killshot doprovází 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BINGE EP 9.21.18 (@machinegunkelly),

Zpět
Sdílet
Diskuse