Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2018 12:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda dissuje Teslu a Moma. Jeden má prý duckface na obalu alba, druhý je udavač

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Pouliční ekonomická 3 je konečně venku a my jsme se krom jiného dočkali i odpovědi pro Teslu z TKX.

Rok 2018 je velmi bohatý na domácí i zahraniční dissy, kterých přibývá už vlastně každým dnem. Jen včera jsme se dočkali Molochovy odpovědi Majku Spiritovi a dnes tu máme pokračování dalšího konfliktu. Ten se zatím odehrával pouze na instagramových stories a jeho hlavními aktéry jsou Sergei Barracuda a Tesla z TKX.

Druhý jmenovaný už dříve kritizoval ostravského člena AK za to, že ve skladbách o drogách zavádí, hraje si na něco, čím není a prezentuje život, jaký ve skutečnosti nežije.

Jelikož má tvorba obou zainteresovaných interpretů často podobné tematické zaměření, je pochopitelné, že se navzájem registrují a mají i jisté výhrady, ale Sergei B. do dnešního dne na Teslovy podněty nereagoval.

Skutečné odpovědi jsme se dočkali až dnes, s vydáním očekávaného alba Pouliční ekonomická 3, konkrétně na skladbě Don Dada. Sergei si dělá srandu z Teslovy cover fotky na albu a tvrdí, že má lepší produkt z přístavu.

Mrdals na Ibize a teď tady děláš chlapa/Převážel jsi zboží v břiše, ty jsi jenom kapsa/ Házíš duckface na kameru na coveru alba.

V refrénu se dozvídáme, že za Sergeiem stojí lidé, kteří jsou připraveni jít sedět a samozřejmě nechybí ani mnoho dalších poznámek, které pořádnému streetovému diss tracku nemohou chybět.

Aby toho nebylo málo, na stejné skladbě se najde i Momo, který si stihl za posledních pár měsíců vybudovat mezi československými rapery pověst udavače kvůli nedávnému konfliktu na parkovišti.

Zabalit to, poslat pryč a udělat to znova/Mrdat udavače, krysy, poslouchají Moma.

My budeme samozřejmě zvědaví, zda se dočkáme i odpovědi od Tesly a Moma, kteří by ještě v tomto případě mohli rozvířit vody. Ty nezapomeň hlasovat, komu věříš texty nejvíce a do komentářů klidně napiš, co od tohoto sporu očekáváš.

Zpět
Sdílet
Diskuse