Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2018 9:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

První PlayStation je zpátky! V Česku ho v miniaturní verzi koupíš za 2 690 Kč

TECH SONY
Uložit Uložené

Společnost Sony oznamuje, že má od 3. prosince v plánu vrátit na pulty ikonický model PlayStation Classic za cenu 2 690 Kč.

První PlayStation konzole od Sony byla představena před téměř 25 lety a reprezentovala výrazný posun herního světa. Najednou jsme mohli díky malé krabičce a televizi hrát hry s odezvou v reálném čase za doprovodu 3D grafiky, čímž firma vytvořila ideální základy pro dnešní společnost. I když se samozřejmě požadavky jako takové už dávno změnily.

Dnes Sony prostřednictvím svého blogu informuje o tom, že se v dohledné době dočkáme velkolepého návratu ke kořenům, neboť se do prodeje dostane skoro původní verze PlayStation Classic. Po vzoru Nintenda se dočkáme oživení ikonického modelu, který však bude o 45 % menší než původní verze.

Do prodeje se v Česku dostane již 3. prosince a cena bude příjemných 2 690 Kč. Zároveň najdeš v konzoli 20 předinstalovaných her, přičemž zatím byly zmíněny Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 a Wild Arms.

Určitě nám dej vědět, jestli máš v plánu si tuto vzpomínkovou záležitost opatřit a jaké hry by sis kromě výše zmíněných určitě chtěl zahrát.

Domů
Sdílet
Diskuse