Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2018 21:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maniak zveřejňuje banger s Pil Cm a ohlašuje turné s 20 zastávkami

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Mladý raper z BiggBoss labelu vydal před pár měsíci svůj debut, který se teď chystá ukázat naživo fanouškům v klubech.

Prakticky od vyřešení beefu mezi BiggBoss labelem a Hugo Toxxxem se Maniakovi viditelně daří a my jsme velmi rádi, že své úsilí a pozornost diváků dokázal přetavit v úspěšné debutové album Husky. Dokázal to během léta na vystoupeních pod širým nebem a nyní své shows přesouvá do klubových prostor.

První album si zaslouží adekvátní turné po větších i menších městech v celé republice, takže Maniak v nejbližších měsících navštíví 20 klubů, přičemž domácí brněnská zastávka bude zároveň křtem. Na tom nebudou chybět ani hosté z labelu a jak ti je už asi jasné, všechny koncerty odehraje DJka Black Angelika.

Maniak zveřejňuje banger s Pil Cm a ohlašuje turné s 20 zastávkami

Maniak dnes zároveň na YouTube zveřejňuje i jednoduchý vizuál ke skladbě Zakázané uvolnění, takže si ji mohou poslechnout i ti, kteří si nekoupili originál a případně možná ještě neznají možnosti streamovacích služeb.

O hudební produkci se v tomto případě postaral jeden z největších československých talentů Enthic a na spolupráci se objevuje Pil C z Comebackgangu. Více snad dodávat netřeba, poslechni si track a do komentářů nám napiš, na kterou zastávku se chystáš.

Domů
Sdílet
Diskuse