Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2018 11:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Drake vypisuje 14leté Millie Bobby Brown, že mu chybí. Fanouškové vzkazují, že to vypadá znepokojivě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Raper Drake se stal dobrým přítelem mladé herečky.

Mladá herečka Millie Bobby Brown se rychle stala oblíbenkyní fanoušků skrze svoji roli v seriálu Stranger Things. Millie je 14 let, takže se v showbyznysu nepohybuje s takovou lehkostí jako její mnohem starší kolegové, což očividně pochopil i Drake.

Raper se s dívkou skamarádil už loni a od té doby si očividně výborně rozumějí, protože spolu udržují kontakt až dodnes.

Před téměř rokem dali společnou fotku na Instagram a v lednu 2018 herečku Drake doprovázel na Netflix párty. Na tom by nebylo nic špatného, protože raper možná pouze pochopil, čím vším Millie prochází, jenže ona v nedávném rozhovoru prozradila, jak spolu komunikují.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený (@milliebobbybrown),

Drake jí píše textové zprávy o tom, jak mu velmi chybí a ona odepisuje, že on jí chybí ještě více. Millie dokonce přiznala, že Drake jí pomáhá s randěním, přičemž od něj vždy dostává cenné rady o tom, jak na kluky.

Herečka vícekrát zopakovala, že je Drake skvělý a má ho velmi ráda, avšak více podrobností ze společných zpráv už nechtěla prozradit.

Na první pohled roztomilé přátelství však začalo fanoušky Millie i rapera znepokojovat. Na Twitteru se objevily poznámky o tom, že Drakeovi je 31 let, Millie 14 let, a tak by jí zřejmě neměl psát zprávy o tom, jak moc mu chybí.

Mají pocit, že herečce se Drake možná líbí, ale on by s ní nemusel udržovat podobně blízký vztah. Na druhé straně, ostatní fanoušci na kamarádství nevidí nic zvláštního a vzkazují, že je třeba si ho vážit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený (@milliebobbybrown),


Zpět
Sdílet
Diskuse