Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2018 11:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo nedostal červenou za faul, ale kvůli promyšlené pomstě od UEFA. Konspirační teorie rozesmává internet

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský fotbalista po vyloučení sbírá sympatie svých fanoušků.

Premiéra Cristiana Ronalda v Lize mistrů za Juventus Turín nedopadla nejlépe. Portugalec stihl dostat červenou kartu už v prvním poločase poté, co obránce Valencie spadl na zem, Ronaldo mu vynadal a zatáhl ho za vlasy.

Rozhodčí neměl slitování a superhvězdu poslal předčasně do sprchy, což na internetu vyvolalo vlnu nevole. Červená karta byla trochu přísnější a většina fanoušků neviděla důvod, proč by mu ji rozhodčí tak rychle udělil, ale to ještě neslyšeli vysvětlení španělského novináře Eda Aguirreho.


Do televizní show El Chiringuito přišel promluvit o svém pohledu na situaci a okamžitě konstatoval, že existuje pouze jedno logické vysvětlení, proč rozhodčí hned sáhl po červené.

Nešlo o samotný zákrok, faul, nadávky či tahání za vlasy, ale rozhodčí měl přímo od organizace UEFA pokyn potrestat Cristiana co nejtvrději za to, že se Portugalec nezúčastnil nedávného galavečera, kde se hráčem roku UEFA stal Luka Modrić.

V médiích se pak objevily informace o tom, že Ronaldo náhle zrušil let, protože se výsledek dozvěděl dopředu a byl uražený. Konspirační teorii o tvrdé pomstě od UEFA se lidé na internetu sice smějí, ale našli se i fanoušci, kteří ji označili za pravděpodobnou.

Domů
Sdílet
Diskuse