Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2018 12:37
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Hlasuj za EČV Bratislavy! Polícia ponúka na výber 4 možnosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Netradičný, no milý krok od našej polície.

Bratislava ako najväčšie mesto Slovenska eviduje logicky aj najväčší počet jednotlivých áut najrôznejšieho druhu. A keďže sa každým dňom rozrastá a počet obyvateľov len stúpa, bude čoskoro potrebné registrovať nové evidenčné číslo vozidla.

Doteraz hlavné mesto disponovalo dvoma skratkami, a to známe BA a BL. Ako však policajti uviedli na svojej facebook stránke, počet kombinácií pre BL sa už rýchlo míňa. A preto treba nové EČV. Do pozornosti sa dostali 4 návrhy, z ktorých víťaza vyberie verejnosť.

Ide o BT, BI, BE a BD. Polícia si tak pripravila tri ankety. Obe víťazné skratky v prvých dvoch anketách sa následne "stretnú" vo finále a z neho vzíde EČV, ktoré bude Bratislava používať ako tretie v poradí. Ak sa chcete do hlasovania zapojiť aj vy, musíte vyjadriť svoj názor kliknutím na jednu z možností v ankete nižšie.

Hlasovanie v prvej ankete potrvá do polnoci 8. októbra. Nasledovať budeš ďalší súboj a finále v priebehu novembra.

Domů
Sdílet
Diskuse