Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2018 0:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nezastavitelný Anthony Joshua knockoutoval Povětkina v sedmém kole

SPORT
Uložit Uložené

Britský boxer převálcoval ruskou mašinu.

Anthony Joshua zvládl zatěžkávací zkoušku a knockoutem poslal domů ruského protivníka Alexandra Povětkina. Zpočátku vypadal souboj velmi otevřeně a vyrovnaně, protože Povětkin na svého protivníka vyrazil ve velkém stylu.

První vážnější úder utržil právě Joshua, přičemž rovnou začal krvácet z nosu, ale nezastavilo ho to v cestě za udržením titulů v těžké váze. Brit postupně ovládl zápas a svou dominancí ukázal ruskému protivníkovi, jak se vyhrávají souboje.

V sedmém kole Joshua trefil Povětkina natolik, že Rus spadl a kdyby v sobě nenašel sílu postavit se, nikdo by mu to nezazlíval. Povětkin přesto vstal a čelil britské hrozbě, ale ne na dlouho.

Po pár sekundách přišla nová série úderů a Povětkin už nemohl pokračovat. Díky technickému knockoutu obhájil Joshua své opasky a bude se těšit na duben, kdy ho čeká nový vyzyvatel.

Domů
Sdílet
Diskuse