Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2018 1:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

McGregora uvidíme v UFC mnohem častěji. Ir podepsal novou smlouvu na šest soubojů

SPORT
Uložit Uložené

Irský bojovník ze světa bojových umění jen tak nestáhne.

Po úspěšném zvládnutí tiskové konference před utkáním s Nurmagomedovem mohla organizace UFC slavnostně oznámit radostnou novinu.

Conor McGregor podepsal novou smlouvu na šest zápasů, a tak ho po skončení říjnového zápasu s Khabibem budeme v oktagonu vídávat mnohem častěji.

Zveřejněny nebyly žádné detaily o tom, kolik peněz bude Ir dostávat, ale pravděpodobně si oproti minulým smlouvám výrazně polepší.

Šéf UFC Dana White se vyjádřil, že dohodnout kontrakt s McGregorem bylo velmi snadné, neboť všichni vědí, jaká je jeho hodnota, a tak nemá smysl chodit kolem horké kaše.

McGregor se smlouvou souhlasil i díky tomu, že každý budoucí zápas v rámci organizace bude sponzorovat značka Proper No. Twelve, což je bojovníkova nová whiskey, kterou by chtěl prosadit na světovém trhu.

Šest následujících zápasů Irovi nepochybně vydělá miliony dolarů a vydělat si nemusí jen on, protože samotná organizace UFC si štědře namastí kapsy.

Účast McGregora se za poslední rok stala tak prestižní, že při každém dalším souboji pravděpodobně padnou jednotlivé rekordy za největší výdělek z diváků na internetu, u televizních obrazovek či přímo v aréně.


Zpět
Sdílet
Diskuse