Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2018 20:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego, HAHA Crew, Yzomandias a 6ix9ine v nejdražších hadrech na módní přehlídce. Flexim ako Gott konečně dostává klip

HUDBA
Uložit Uložené

Po dlouhém čekání vám konečně můžeme představit vizuál k oblíbené skladbě z Egova debutového alba.

Ego stihl od vydání svého debutového alba z minulého roku natočit videoklipy k většině skladeb, což se často nevidí. Dnes jsme se dočkali vizuálu ke skladbě Flexim ako Gott, která se podle Spotify žebříčku těšila velkému úspěchu a pozornosti fanoušků.

Důvodem jsou nepochybně i hosté, protože kromě všech členů HAHA Crew doplnil slohu i Yzomandias a toto spojení patří mezi nejvzácnější v rámci domácí scény.

Chybí už jen Pil C. Ten však na skladbě původně opravdu být měl a existuje i sloka, kterou budeš mít možnost slyšet někdy v budoucnu s jiným beatem.

Nyní ale zpět k videoklipu, který si na starosti vzal autor legendárního Dává mi Michal Romeo Dvořák. Jako art director mu sekunduje Lubo Yurko a o kameru se postaral Radim Střelka.

Vše důležité nám samotný režisér Romeo pověděl v krátkém rozhovoru v rámci nejnovějších Freshnews, takže už můžeme přejít k výsledku.

Domů
Sdílet
Diskuse