Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2018 16:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Gentleman Anthony Joshua šel po knokautu poděkovat Povětkinovi za souboj. Hned získal i pozvání do Ruska

SPORT
Uložit Uložené

Britský boxer si srdce fanoušků získává i díky respektu vůči soupeřům.

Rivalita v ringu, respekt mimo něj. Anthony Joshua včera v sedmém kole knokautoval Alexandra Povětkina a umožnil naplněnému stadionu Wembley radovat se do časného rána, avšak ani po přesvědčivém výkonu neztratil nic ze svého pověstného respektu a úcty.

Joshua si vždy svých soupeřů váží, což dokázal i včera. Už po knokautu se šel přesvědčit, jak na tom Povětkin je, a dokonce chtěl od diváků získat pro Rusa potlesk, což mu samozřejmě nesplnili.

Na Twitter pak přidal video ze šatny, kam po souboji přišel Povětkinovi poděkovat za souboj a prohodit pár slov. Joshua mu složil poklonu za důslednost, oba si podali ruce a Brit ještě dodal, že by se rád podíval do Ruska.

Povětkin na to zareagoval slovem kdykoliv, takže Anthony má do rodné země svého včerejšího soupeře dveře otevřené. Fanoušci v komentářích ocenili gesto, které pro Joshuu není vůbec cizí, protože respekt odjakživa tvořil hlavní část jeho kariéry.


Zpět
Sdílet
Diskuse