Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2018 10:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Young Thug vyřešil problémy s policií a vydává slíbené EP s Eltonem Johnem, Jadenem Smithem a 6LACKem

HUDBA
Uložit Uložené

Mezi skladbami najdeme i leaknutou spolupráci s legendárním Eltonem. Thugger dokazuje, že má v plánu přebrat si ocenění za nejlepší projekt roku.

Pokud nás sleduješ pozorně, určitě ti neunikl tento článek, kde jsme psali o spolupráci Young Thuga s Eltonem Johnem. Ta pravděpodobně vznikla již před několika měsíci, kdy se tito dva setkali, což nám oznámili prostřednictvím sociálních sítí. V té době jsme ještě famózní spolupráci nazývali leakem a správně jsme zároveň předpokládali, že z internetu zmizí.

Před dvěma týdny se Thugger o slovo přihlásil opět a prostřednictvím Twitteru avizoval, že se chystá vydat nový projekt. Jeho vydání se protáhlo až do dnešního dne, protože jako správný raper z Atlanty musel čelit zatykači, který se týkal 8 obviněni z minulého roku.

Vše je však v pořádku a my jsme se dnes dočkali vydání On the Rvn, kde kromě Eltona hostují i Jaden Smith a 6BLACK.

Dost bylo slov, vychutnej si šest nových plnohodnotných skladeb, které se dohromady budou ucházet o jeden z nejlepších letošních projektů.

Domů
Sdílet
Diskuse