Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2018 14:27
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Ve filmu Kdo hulí, ten umí 2 bude hrát Lil Yachty

FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Pokračování legendární komedie přináší zajímavá herecká obsazení.

Jak ses mohl dovědět z našeho předchozího článku, legendární huličský snímek Kdo hulí, ten umí (How High) dostane své pokračování. Druhého dílu se ujme Artie Johann a Shawn Ries pod taktovkou MTV a Universal Studios. Dějem naváže na původní díl z roku 2001, kde zazářili Method Man a Redman. 

Není zatím jasné, zda se tato známá dvojka v novém díle objeví, ale není to vyloučeno. Zatím se však potvrdilo jiné hvězdné obsazení, které potěší zejména fanoušky nové vlny raperů. V druhém díle si totiž zahraje Lil Yachty

Zahraje si roli podnikatele Rogera, což je zároveň mladší bratr protagonisty původního snímku. Roger si spolu se svým kamarádem vyjede na výlet podpořený velkým množstvím marihuany, aby sehnal peníze na svůj byznys.

Půjde o klasickou bláznivou komedii s nepříliš velkou kinematografickou hodnotou, která ale má potenciál své příznivce velkoryse pobavit.

První klapky už padly tento týden v Atlantě. Na film se podle MTV můžeme těšit již příští rok. Čas nám může zkrátit Yachtiovo připravované album Nuthin 2 Prove. Vyjde v říjnu.

Domů
Sdílet
Diskuse