Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2018 10:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West přesouvá datum vydání Yandhi. Musí ho jet dokončit do Afriky

HUDBA
Uložit Uložené

Nové datum vydání alba oznámila přes Twitter jeho manželka Kim.

Kanye West původně slíbil fanouškům, že avizované Yandhi spatří světlo světa 29. září. Namísto nové hudby jsme se v tento den dočkali oznámení změny uměleckého jména a také bizarního vystoupení v Saturday Night Live. Ye se navíc pustil do prodeje kostýmů z videoklipu I Love It, ale k volnému pokračování Yeezuse se nevyjádřil.

Zpoždění mu dal znát celý internet a my máme opět pocit, že je zpět starý dobrý a kontroverzní Kanye, kterému je všechno úplně jedno. Zároveň však víme, že přípravy na projektu jsou v plném proudu, ale tyto informace pocházejí spíše z instagramů hostů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

YANDHI SATURDAY @kanyewest

Príspevok, ktorý zdieľa Ty Dolla $ign (@tydollasign),

Podle všeho by se na Yandhi měl objevit Ty Dolla $ign, Kid Cudi, XXXTentacion, 6ix9ine a Young Thug. 

Ten nyní prostřednictvím své manželky oznamuje, že se datum vydání přesouvá na 23. 11. a podle portálu TMZ by měla být důvodem skutečnost, že ho chce dokončit v Africe. Jsme tedy svědky typického plot twistu v podání Kanyeho Westa, ale dobrou zprávou je, že na konci podobného příběhu je vždy kvalitní album.

Domů
Sdílet
Diskuse