Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2018 15:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Robo Mikla je späť. Nahral country hymnu pre Farmu

HUDBA
Uložit Uložené

Ak si pre dnešok ešte nevyčerpal množstvo bizarnosti, ktorú zvládneš poňať, máme tu skvelý tip.

Slovensko aktuálne zažíva comeback známych tvárí zo speváckej talentovej súťaže, ktoré sú však jasným dôkazom, že účasť v televíznej show nie je riešením a táto cesta nedokáže zaistiť kariéru hocikomu. Už ste určite počuli o pokuse Mira Šmajdu, ktorý v snahe zaujať vydal kritickú rádiovku venovanú youtuberom. Tí ho už stihli vysmiať a Mirova hviezda zhasla pár minút po vydaní. 

O pozornosť sa uchádza aj ďalší, nie práve úspešný, spevák Robo Mikla, ktorý zobral svoju rolu rockera príliš vážne. Najprv sa opustil a následne na veľmi dlhú dobu odmlčal, pričom sme sa počas tohto obdobia dočkali len pár, nie práve pozitívnych, informácií. 

Teraz je však späť a fanúšikovia tupších reality show ho môžu vidieť pôsobiť na Farme. Láska k tomuto miestu plnom ľudí s cieľom zarobiť si za čo najviac natáčacích dní ho motivovala, aby nahral hymnu, v ktorej ukázal, čo so svojim hlasom ešte dokáže. Alebo ho motitoval honorár. 

Tak či onak, teraz si môžeš vypočuť Robov country počin, ku ktorému hneď vznikol aj videoklip

Robo Mikla je späť. Nahral country hymnu pre Farmu
Zdroj: Markíza

Domů
Sdílet
Diskuse