Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2018 10:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine opět dissuje v novince Stoopid se slokou z vězení

HUDBA
Uložit Uložené

Došlo na Chief Keefa, Lil Pumpa i 50 Centa.

Tekashi 6ix9ine patří stále mezi nejkontroverznější a zároveň nejaktivnější zahraniční interprety nové vlny, což je kombinace, která leze hejterům na nervy. Fanoušci se však radují a projeveným zájmem mu pomáhají dostat na vrchní příčky žebříčků každou skladbu, kterou vydá, a nezáleží přitom ani na hostujícím interpretovi či dokonce jazyku, ve kterém rapuje a křičí.

Nyní jsme se dočkali avizované novinky Stoopid, která je specifická tím, že vznikla velmi impulzivně. Tekashi sám prozradil, že se jednoduše zavře do studia a vydá to, co tam právě nahraje. Ať je to cokoli. Výsledkem je spolupráce s odsouzeným Bobbym Shmurdem, který doručil část sloky z vězení přes telefon. Přesně jako Gýza na věci Vozíme.

Jak už bývá zvykem, Tekashi opět dissuje své kolegy a tentokrát věnoval vzkaz kromě 50 Centa a Chief Keefa i Lil Pumpovi. Zároveň jsme se dočkali už i vizuálu, který vznikal v Emirátech a autor byl dokonce během natáčení hospitalizován.

Domů
Sdílet
Diskuse