Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2018 11:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maniak ti ukáže typické Rusko a připomíná, že rap dělá hlavně pro děti

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Člen BiggBoss labelu vydal letos úspěšné album Husky, které teď dostává další videoklip z Ruska.

Maniak patří k nové vlně českých raperů, které s největší pravděpodobností čeká ještě velmi zajímavá kariéra. Mladík z BiggBoss labelu má za sebou několik mixtape projektů a v aktuálním roce se konečně odhodlal k tomu, aby nahrál první sólové album. To nese název Husky a má vše, co by fanoušek od brněnského rapera mohl očekávat.

Ještě v první polovině roku jsme se dočkali skvělého titulního videoklipu, který pocházel ze zasněženého Omsku. Sám autor později přiznal, že mu při natáčení mrzly končetiny a teploty klesaly až na -20 stupňů Celsia.

Do Ruska se v létě vrátil za rodinou a kamarády v rámci dovolené a už tehdy jsme na jeho sociálních sítích mohli vidět, že se chystá i nový vizuál. Pro fanoušky domácího rapu jde určitě o atraktivní záležitost, protože většinou se k nám dostanou videoklipy z tuctových lokalit, případně míst, které již známe.

Maniak v klipu na skladbu Pro Děti ukazuje, jak vypadá typické Rusko. Rapuje během toho, jak mu babuška připravuje pirohy a máme možnost vidět ikonické budovy, garáže či hřiště.

Domů
Sdílet
Diskuse