Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2018 15:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda vyráží na turné po Česku. Zvučné refrény zaznějí v Praze, Brně i Ostravě

HUDBA
Uložit Uložené

Člen ostravského seskupení AK vydal nedávno své poslední album ze série Pouliční ekonomická.

Ještě v září vydal Sergei Barracuda třetí a zároveň poslední pokračování série Pouliční ekonomická, kterou odstartoval svou kariéru. Tvorby projektu se zúčastnila jména jako Rytmus, Ektor, Smack či Palermo, ale i zahraniční Waka Flocka Flame a jako celek se těší velké pozornosti.

Takto to vypadalo na release party Sergeiovy Pouliční ekonomické 3 v Praze. 

Nyní je však načase, aby si autor obhájil album i v klubech na turné, které začíná již za pár týdnů. Podobně jako loňská AK X Tour, i v tomto případě se celý Azurit Kingdom rozhodl organizovat všechny vystoupení ve výhradně vlastní režii.

Jinými slovy to znamená, že se můžeš těšit na vlastní stage, světla a zvuk. Právě tyto tři položky hrají při zážitku největší roli a je fajn vidět, že si Sergei B. dává záležet.

Dohromady nás čeká 9 zastávek, i když není vyloučeno, že přibudou další. Suverénně největší bude ta v domácí Ostravě, která je spojena s křtem. Do pozornosti ještě dáváme předprodej, do kterého byly uvolněny všechny lístky a může se stát, že na místě už nebudou. I samotné kapacity klubů jsou upraveny tak, aby se každý cítil komfortně.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Azurit Kingdom (@azuritkingdom),

Domů
Sdílet
Diskuse