Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci s Y-Fest.
5. října 2018 18:57
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Naked Bananas, Zrebný či GoGo na Majstrovstvách SR v e-sporte s prizepoolom 8 000 €. Ako dopadol prvý deň?

TECH
Uložit Uložené

Bratislavská Refinery Gallery sa práve otriasa úžasnými hernými momentami či známymi tvárami česko-slovenskej e-sportovej scény.

Vďaka našim článkom si už určite zachytil, že v bratislavskej Refinery Gallery práve prebiehajú prestížne Majstrovstvá SR v elektronických športoch. Tie trvajú od piatka do soboty (5. až 7. októbra) a my sme boli všetko skontrolovať hneď v prvý deň.

Ten bol venovaný predovšetkým stredoškolákom a skutoční headlineri dorazia až v sobotu a nedeľu, nemusíš sa preto báť, že by si o niečo nenávratne prišiel. Celý program nájdeš online.

Naked Bananas, Zrebný či GoGo na Majstrovstvách SR v e-sporte s prizepoolom 8 000 €. Ako dopadol prvý deň?
Zdroj: Viktor Hlavatovič

V hrách ako League of Legends, Dota 2, Hearthstone či CS:GO sa skrýva prizepool až 8 000 €, o ktorý zabojujú tí najväčšie mená domácej scény. O napätie a dychberúce chvíle tak bude zaručené postarané a divákov čaká hromada nezabudnuteľných herných momentov, no ak chceš ostať v chille, zahraj si jednoducho FIFU s kamošom na konzolách.

Už v nedeľu však po MSR preberie štafetu U-Fest, kde budú mať hlavné slovo youtuberi. GoGo, MenT, Anna Šulcová, VladaVideos, Lady Zika, Adam Mach, Matej Zrebný, Duklock, Patra Bene a mnohí iní nesmú chýbať a spolu s nimi ani autogramiáda, showmatch, diskusie, súťaže a osobné stretnutia.

Či tak sleduješ YouTube, Twitch alebo jednoducho len miluješ hry, určite doraz (lístky sa dajú kúpiť na mieste) a vychutnaj si hernú atmosféru naplno. My sme boli MSR v e-sporte skontrolovať už v piatok a bavili sme sa viac než dosť.

Domů
Sdílet
Diskuse