Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2018 17:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Post Malone zveřejňuje videoklip Better Now. Takto vypadá vysněné léto rapové hvězdy

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá hvězda má za sebou druhé studiové album, které se právem těší extrémnímu úspěchu.

Post Malone si prakticky od vydání hitu Rockstar užívá už druhou vlnu pozornosti, která přišla po té s prvními singly a albem Stoney. Právě banger s 21 Savage však otevřel druhou etapu, která se spojuje s projektem Beerbongs & Bentleys. Ten spatřil světlo světa v první polovině roku a zaslouženě se těšil obrovské pozornosti fanoušků po celém světě.

Autorovi se podařilo dát dohromady projekt s velmi jedinečným rockově-R'n'B-rapovým nádechem, na kterém si každý najde to své. Už jsme se zároveň dočkali několika vkusných vizuálů, a tak je čas na pokračování. Posty celé léto pracoval na klipu na věc Better Now, který je slepen ze záběrů z jeho festivalových vystoupení po celém světě.

Máme možnost vidět statisíce lidí pod pódii a Post Maloneho, jak si každou zastávku užívá, a to nejen na pódiu. Ty nám dej vědět, který track tě z Beerbongs & Bentleys dosud baví nejvíce a jak se ti líbí klip.

Domů
Sdílet
Diskuse