Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 11:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Expl0ited dissuje najsledovanejšieho českého youtubera. Je pokrytec, tvorí lacný obsah a spolupracuje s psychopatom

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Česku aktuálne zaznamenáva obrovskú pozornosť youtuber Tary, ktorý však netvorí veľmi vzácny obsah.

Keďže patrí rok 2018 v prvom rade kritike na všetkých frontoch, vlastne sa už ani nečudujeme, keď sa o slovo prihlási niekto ďalší. Tentokrát sa pripomína jeden z najsledovanejších slovenských youtuberov Expl0ited, ktorý sa rozhodol vyjadriť ku svojmu českému kolegovi Tarymu. 

Toho meno bolo síce aj pre nás doposiaľ neznáme, no podľa počítadla videní ich zaznamenal za posledný mesiac až 24 miliónov, čo je asi veľavravné číslo. Samozrejme platí, že drvivá väčšina sledovanosti pochádza od malých detí, ktorým nezáleží na kvalitnom obsahu či kreativite autora. 

Explo vyčíta Tarymu nielen to, aký obsah tvorí, ale aj to, s kým spolupracuje. Deťom ukazuje napríklad chorého psychopata Aleša Bejra. Ďalej komentuje používanie sexuálnych narážok a celkovo slovník, ktorý český youtuber používa.  Tary dokonca zámerne vytvoril malú "reality show", kde sa ponižujú jeho pravdepodobne kamarátky a demonštrujú tak, že vzájomné urážky sú v úplnom poriadku. 

Domů
Sdílet
Diskuse