Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 11:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West si smazal Instagram i Twitter. Je už z něj mimozemšťan?

HUDBA
Uložit Uložené

Ye nezůstal své pověsti nic dlužen a udělal to, co má nejraději. Rozvířil vody a zmizel.

Kanye West toho za poslední dva týdny stihl opravdu hodně. Nejprve přeložil datum vydání očekávaného projektu YANDHI, který nakonec vyjde až v druhé polovině listopadu. Namísto hudebního alba nám představil svůj nový pseudonym a jako bonus se ještě objevil ve známé Saturday Night Live show, kde kromě kontroverzních prohlášení vystoupil se skladbou I Love It oblečený jako láhev Pellegrino minerálky. A po jeho boku se objevil i Lil Pump jako Fiji.

Aby toho nebylo málo, ještě kývl na rozhovor známému portálu TMZ, kde prozradil mnoho zajímavostí a mezi nimi i to, že volné pokračování Yeezuse musí jet dokončit do Afriky jako mimozemský Ye.

Vše nasvědčuje tomu, že jeho cesta začala právě dnes, protože jsme se opět dočkali momentu, kdy si vymazal své dvě nejoblíbenější sociální sítě – Twitter a Instagram. Jelikož Kanye takto operuje se svými profily během celé kariéry, pravděpodobně se nemusíme ničeho obávat a můžeme si být skoro jisti, že se před vydáním alba vrátí.

Kanye West si smazal Instagram i Twitter. Je už z něj mimozemšťan?
Domů
Sdílet
Diskuse