Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 23:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bratranec Nurmagomedova ukázal dobitý obličej po úderu od McGregora

SPORT UFC
Uložit Uložené

Po internetu se šíří krátké video od bratrance ruského bojovníka.

Souboj Khabiba Nurmagomedova a Conora McGregora dopadl jasně ve prospěch ruského bojovníka. Conor neměl žádnou šanci poté, co se do něj Khabib naplno pustil a ukončil zápas ve čtvrtém kole, kdy Ira ukázkově uškrtil.

Pokud jsi dnes byl na internetu, pak jsi určitě zahlédl i články o tom, co se v aréně v americkém Las Vegas událo po zápase. Khabib vyskočil z oktagonu, aby napadl Conorova trenéra, avšak McGregor na situaci odmítl jen tak nečinně přihlížet.

Kromě snahy vylézt z klece a pomoci svému trenérovi však narazil na odpor i ze strany Khabibova bratrance. Abubakar Nurmagomedov se totiž zapojil do šarvátky a narazil přímo na McGregora, od kterého dostal úder přímo do obličeje.

Po pár hodinách zavěsil na internet video, kde ukázal, jak dopadl. Conor ho trefil pod pravé oko a bratranci zůstala po potyčce s Irem nepěkná památka.


Domů
Sdílet
Diskuse