Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 18:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov vyhrožuje, že skončí v UFC. Nechce ani své 2 miliony, které mu v Nevadě stále zadržují

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ruský bojovník poslal do UFC neúprosný vzkaz.

Khabib Nurmagomedov nemá chuť na nekonečné natahování s organizací UFC. Po návratu do rodné vlastni se velkolepě setkal s prezidentem Vladimirem Putinem, který přemluvil bojovníkova otce, aby ho za konflikt po skončení zápasu příliš nepotrestal, jenže Khabib už stihl na svůj Instagram zavěsit delší příspěvek o tom, co se momentálně děje.

Vzkaz poslal přímo UFC, takže Dana White si dnes bude muset vzít léky proti migréně, protože od Khabiba dostal jasné ultimátum. Bojovníkovi se vůbec nelíbí způsob, jak UFC momentálně zachází se členy jeho týmu.

Zmínil to, jak Conor McGregor se svou partou napadli autobus, ublížili lidem a klidně mohli někoho zabít, avšak organizace nikomu souboje nezrušila a ani žádného člena skupiny nevyhodila.

Přesto už zrušila souboj Zubairu Tukhugovovi, který byl v Las Vegas po boku Khabiba a napadl v oktagonu Conora McGregora. Za zbabělé napadení by měl jednoznačně pykat, avšak Khabib argumentuje slovy, že Conor v oktagonu udeřil jako první, a tak následovala pouze odveta za to, co Ir sám začal.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Ultimátum proto zní jasně. Pokud UFC Tukhugova formálně vyhodí a nedovolí mu bojovat, Nurmagomedov roztrhá smlouvu a už nikdy nebude v rámci UFC bojovat ani on. Nakonec prohlásil, že si nevadské úřady mohou nechat celé 2 miliony, které mu dosud zadržují. 

Domů
Sdílet
Diskuse