Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 18:51
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Captain Marvel v podání Brie Larson bude hrát v budoucnosti MCU zásadní roli

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Captain Marvel evidentně bude jednou z hlavních tváří budoucnosti Marvelu.

Čas nezastavíme. Marvelovské univerzum za svou existenci zkrátka prošlo dlouhou cestou. Poctivé budování pod dohledem Kevina Feigeho se vyplatilo a Marvel, resp. Disney se momentálně může pyšnit nejpromakanějším filmovým univerzem, na které konkurence může jen závistivě koukat.

To je prostě fakt. Ať už si o marvelovkách myslíš cokoliv, nemůžeš Feigemu upřít, že ten stroj nastartoval parádně. Ale jak jsme napsali, čas nezastavíme, což znamená, že i Marvel si je vědom, že nemůže donekonečna stavět na postavách jako Iron Man (Robert Downey, Jr.) a Captain America (Chris Evans).

Captain Marvel v podání Brie Larson bude hrát v budoucnosti MCU zásadní roli
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

Tyto postavy jsou sice populární, ale nemůžeme očekávat, že je herci budou hrát do důchodu. Takže je třeba dát prostor svěžím tvářím. Už delší dobu se mezi fanoušky povídalo, že jedna z postav, na kterých chtějí tvůrci stavět dál, je Captain Marvel v podání půvabné Brie Larson.

Tomu napovídají i nepotvrzené informace, že herečka podepsala smlouvu rovnou na 7 filmů z marvelovských univerza! Objeví se i v Avengers 4 a hlavně ve své vlastní sólovce. Za tu herečka inkasuje přibližně 5 milionů dolarů.

Captain Marvel v podání Brie Larson bude hrát v budoucnosti MCU zásadní roli
Zdroj: ScreenRant

Jak však vidíte, herečka to už stihla na Twitteru vyvrátit. Jak však víme, v případě podobných značek se herci neupisují jen jednomu projektu. Možná těch filmů nakonec nebude 7, ale je jisté, že se s Captain Marvel do budoucna počítá.

Co se týče dalších filmů, ve kterých by se Captain Marvel mohla v budoucnu objevit, ještě je předčasné spekulovat. Určitě se počítá se sequelem (sequely) Captain Marvel, ale i její účastí v týmovkách a chybět zřejmě nebudou ani různá camea.

Je však jasné, že Captain Marvel bude pro budoucnost MCU důležitou hráčkou. Marvel se nepochybně bude snažit vytřít zrak konkurenčnímu DC a jeho Wonder Woman.

DC sice mají prvenství, protože se jim podařilo přivést na plátno první ženskou masově populární superhrdinku, ale bude zajímavé sledovat, zda ji Captain Marvel dokáže v popularitě trumfnout.

Sólovku Captain Marvel natáčí dvojice Anna Boden a Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story) a kromě Brie se můžeme těšit i na (digitálně omlazeného) Samuela L. Jacksona či herce jako Gemma Chan, Ben Mendelsohn, Lee Pace a Jude Law. Premiéra je stanovena na 7. března 2019.

Captain Marvel v podání Brie Larson bude hrát v budoucnosti MCU zásadní roli
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse