Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2018 7:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kanye West na návštěvě u Donalda Trumpa opět perlil. V živém vysílání odhalil své heslo do mobilu

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Americký raper si nebral v oválné pracovně servítky.

Kanye West při popisování sebe sama nikdy nešetřil superlativy. V poslední době však začal ztrácet podporovatele poté, co několikrát veřejně vyjádřil podporu americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi.

Slovy nešetřil ani při výrocích o otroctví, a tak se s Trumpem sblížil natolik, že ho prezident pozval na návštěvu do oválné pracovny v Bílém domě. Raper samozřejmě rád přišel a návštěvu intenzivně monitorovala média, jako kdyby věděla, že Kanye je nekonečná studnice moudrosti.

Sám sebe často nazývá géniem, což však příliš neprokázal v momentě, kdy chtěl Trumpovi ukázat fotografii na mobilu. Smartphone od Applu měl zamčený a není známo, zda měl FaceID vypnuté, nebo jen nebylo dostatečně rychlé, a proto Kanye použil na odemknutí mobilu kód.

Zadávání hesla snímaly přítomné kamery, díky čemuž jsme se dozvěděli, že West používá v mobilu heslo 000000. Ne úplně nejbezpečnější kombinace pro hudebního génia. Lidé na internetu ihned začali žertovat, že hackeři už zkoušejí přístup do Kanyeho účtů pomocí hesel jako „password123".

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Odhalení hesla v živém vysílání nebylo ani zdaleka všechno. Raper vytáhl z mobilu fotku pár let starého konceptu letadla, kterou ukázal Trumpovi a prohlásil, že Air Force One by se mělo přejmenovat na iPlane 1. Kanye rovnou konstatoval, že supermoderní iPlane 1 by mělo zkonstruovat Apple jako americká společnost.

Zřejmě mu ušla informace o tom, že i současné prezidentské letadlo vyrábí Boeing ve Spojených státech amerických jako americká firma. West nakonec konstatoval, že Trump musí USA reprezentovat i ve vzduchu, a proto by bylo iPlane 1 nejlepší volbou.



 



Domů
Sdílet
Diskuse