Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2018 14:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Wrestlingová organizace WWE už poslala Khabibu Nurmagomedovovi nabídku, aby tam přišel bojovat místo UFC

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ruskému bojovníkovi musí nabídky hrnout z každé strany.

Khabib Nurmagomedov včera světu oznámil, že vstoupil do pomyslné otevřené války s organizací UFC. Odmítá odpovědnost za incident po zápase s Conorem McGregorem, protože situaci měl vyprovokovat právě Ir.

Khabib zatím stále nedostal 2 miliony dolarů slíbené za souboj a v instagramovém příspěvku jen UFC i nevadskému úřadu vzkázal, ať si peníze nechají. Svět proto zjistil, jaká je momentální situace a UFC už chystá disciplinární řízení, jehož cílem bude vyšetřit podíl jednotlivých bojovníků na potyčce v oktagonu i hledišti.

Nurmagomedov si mezitím rozhodně užívá dramatickou atmosféru. Nikdy se o něm v médiích nehovořilo tak, jako v této chvíli, a dokonce mu přišla i nabídka od organizace WWE.

Wrestlingová soutěž by Khabibovi určitě padla jako ušitá, protože vyrůstal na zápasení, ale problémem by mohl být fakt, že by bojoval pouze naoko. Ve svém tweetu však stihl rovnou vyzvat na souboj legendárního Brocka Lesnara. Kombinace Khabib a WWE by mohla být mimořádně zajímavá.

Domů
Sdílet
Diskuse