Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2018 18:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Usain Bolt vstřelil svůj historicky první gól. Netrvalo dlouho a přidal k němu i druhý

SPORT
Uložit Uložené

Sprinter využil přednosti ve svůj prospěch.

Jamajský sprinter Usain Bolt pověsil tretry na hřebík a momentálně tvrdě pracuje na tom, aby se z něj stal profesionální fotbalista. Neuvidíš ho v anglické ani španělské lize, jelikož Bolt působí v australském klubu Central Coast Mariners, kde je na zkoušce.

V přípravných zápasech chce trenéra a manažera přesvědčit o tom, že si zaslouží místo v mužstvu a vytoužený profesionální kontrakt. Bolt se za klub CCM poprvé představil před téměř měsícem, kdy si zahrál 20 minut a výkonem příliš nepřesvědčil.

Od té doby uběhla spousta času, který sprinter využil na trénink a hned to bylo ve druhém zápase vidět. Jamajčan nastoupil v základní sestavě a hrál do 75. minuty, kdy ho trenér za bučení fanoušků ze hřiště stáhl. Mezitím přitom stihl skórovat hned dvakrát.

První gol vstřelil po dobré individuální akci, kde využil svou rychlost, tělem si pokryl míč a potom jej levačkou poslal za záda brankáře.

Druhý gól přišel po zmatcích v šestnáctce, kdy se srazili obránce a brankář soupeře. Bolt tak míč poslal do prázdné brány. Zatím není známo, zda smlouvu nakonec dostane, ale pokud bude jeho výkonnost stoupat podobně jako v posledním zápase, možná se profesionálním fotbalistou opravdu stane.

Domů
Sdílet
Diskuse