Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2018 12:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Češi si objednali taxi a místo Fabie je vyzvedlo Ferrari. Vydařená kampaň potěšila zákazníky z Olomouce

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Zajímavé spojení taxislužby a poskytovatele nezapomenutelných zážitků.

Kdysi jsme mohli o zážitku z jízdy v supersportovních autech pouze snít. Postupem času však i u nás začaly vznikat společnosti, které ti podobné jízdy dokáží zprostředkovat.

Jednou z nich je SportDrive.cz, která působí ve větších městech v obou zemích, a tak si lidé mohou zarezervovat jízdu ve Ferrari 458 Italia a Lamborghini Gallardo nejen v Praze či Brně, ale i v Košicích, Ostravě a Bratislavě.

Naposledy se společnost rozhodla navázat spolupráci s taxislužbou VI3 z Olomouce. Akce fungovala tak, že na jeden den měli zákazníci, kteří si objednali jízdu se zmíněnou taxislužbou, šanci nechat se odvézt v supersportech, aniž by o tom tušili.

Vždy po příjezdu zůstali překvapení a nechtěli uvěřit, že mají nastoupit do červeného Ferrari a žlutého Lamborghini jen tak bez příplatku.

I když jde samozřejmě o reklamu, jak stihl někdo poznamenat v komentářích na Facebooku, vůbec to nevadilo. Sledovat vzrušené a pobavené výrazy zákazníků od mladého manažera přes babičku s berlemi rozhodně stálo za to.

Domů
Sdílet
Diskuse