Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2018 11:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake a Pusha T otvírají konflikt z první poloviny roku

HUDBA
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že ještě existuje odpověď na The Story of Adidon.

To, že bude rok 2018 zasvěcený konfliktům, jsme tak trochu tušili již v jeho první polovině, kdy se rozbíhali nejen domácí, ale i zahraniční rapeři. Spory interpretů z vrchních příček žebříčků jsou vždy atraktivní a jinak tomu nebylo ani v případě Drakea a reprezentantů G.O.O.D. Music Kanyeho Westa a Pusha Tho.

Výměně názorů jsme se věnovali v několika článcích, ale oficiálně je zastavil disstrack The Story of Adidon, kde se King Push opřel prakticky do všeho, na čem jeho soupeři záleželo. Tehdy jsme nechápali, proč se Drizzy rozhodl neodpovídat, i když tvrdil, že má dostatek materiálu na to, aby si to mohl dovolit.

Na beef se postupně zapomnělo, a to i přesto, že v něm figurovala obrovská jména zahraničního hudebního průmyslu. Samozřejmě, svou zásluhu na tom měla i skutečnost, že přišly další atraktivní konflikty. A fanoušci mohou konstatovat, že spor alespoň vygeneroval několik skutečně kvalitních skladeb.

Dá se říci, že už uběhlo dost času na to, aby se dalo na celou situaci podívat s nadhledem, čehož využil LeBron James ve své show The Shop, kam si pozval právě Champagne Papiho. S ním se bavil o klasických hudebních věcech, ale nedalo mu nezeptat se i na období po vydání velmi kritické a ofenzivní věci The Story of Adidon.

Drake odpověděl, že měl reakci přichystanou na zveřejnění. Když ji však dokola poslouchal, rozhodl se prostě nebýt ofenzivní jako Pusha T, což doprovází velmi zajímavá slova poukazující na to, že obouvání se do bezbranných a mrtvých by mělo skončit spíše fyzickým řešením. A jednoduše se nechtěl snížit na Pushovu úroveň.

,,When you mention defenseless people who are sick, in the hospital, that passed away, that really sent me to a place. I just believed then and I believe now that there is just a price you’ll have pay for that. Someone’s gonna fucking punch you in the fucking face."

Jen připomenu, že toto je reakce na řádky: „OVO 40, hunched over like he 80…tick, tick, tick/How much time he got? That man is sick, sick sick,“ kde King Push poukazuje na to, že Drizzyho producent brzy zemře, protože trpí roztroušenou sklerózou.

Autor nejprodávanějšího rapového alba tohoto roku vysvětluje i původ sporu s Kanye Westem. Vše mělo začít, když dostal Drake pozvání do Wyomingu, kde vznikly všechny letošní projekty produkované Yeezusem. Včetně Pushovy Daytony.

Měl spolupracovat na bizarní skladbě Lift Yourself. Problém nastal, když začali řešit potenciální data vydání alb a Ye chtěl, aby mu kanadský raper prozradil, kdy vydá Scorpion. Drake pokračuje slovy, že Kanyemu poslal fotku svého syna a prozradil víc, než by měl.

Když se pak jednoho ráno vzbudil, viděl, že všechny tyto informace byly použity proti němu a Yeezus naplánoval data vydání projektů z Wyomingu tak, aby se překrývaly se Scorpion. A dnes už víme, že to byla skutečně pravda. Zároveň posunul Pushovi novinky týkající se Drizzyho syna, které pak byly použity v disstracku.

Už jsme se dočkaly i minimalistické reakce v podání Pusha Tho, který na krátkou část záznamu rozhovoru reagoval emoji plačícími smíchy. Jako bonus ještě na svém Twitteru zveřejnil příspěvek, kde iniciátor rozhovoru LeBron James při cvičení poslouchá jeho album Daytona v čase vyvrcholení beefu s Drizzym. V popisu se zároveň dozvíš, že známý basketbalista si s King Pushem během sporu psal a byl na jeho straně.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Man Pusha T out here in my comments laughing at Drizzy. Did drake do the right thing by not responding or.......

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

Domů
Sdílet
Diskuse