Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2018 21:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lionel Messi prý odmítl trojnásobný plat v Manchesteru City. Domluvit mu měl samotný Guardiola

SPORT
Uložit Uložené

Argentinský fotbalista odmítl opustit Barcelonu.

Lionel Messi miluje Barcelonu a jen tak brzy z ní určitě neodejde. Za uplynulé roky se ho snažilo nabídkami přesvědčit několik klubů, které by si ho mohly dovolit zaplatit, což při jedné z otázek potvrdil i šéf Manchesteru City. Khaldoon Al Mubarak dostal otázku, kterého nedokončeného přestupu za posledních 10 let nejvíce lituje.

Jen se zasmál a odpověděl Messi, přičemž neposkytl více informací o tom, jak mělo jednání s Argentincem probíhat. Video z příležitosti zeptat se šéfa klubu zajímavé otázky zaujalo novináře ze španělského periodika Mundo Deportivo, a tak vznikl článek obsahující detaily o údajné smlouvě nabídnuté jednomu z nejlepších hráčů současnosti.

Messi měl v Manchesteru City vydělávat hned třikrát více než v FC Barcelona, což zní jako bláznivá představa, protože jen základní plat útočníka se pohybuje v desítkách milionech eur.

City údajně po Messim toužilo natolik, že po příchodu Pepa Guardioly trenéra poprosilo, aby Argentince kontaktoval a snažil se ho přesvědčit, aby udělal správné rozhodnutí a přišel si vyzkoušet Premier League.

Jak už dnes víme, Messi se přemluvit nenechal a Manchester City mezitím stihl informaci o nabídce trojnásobného platu dementovat. Pokud však šéf klubu potvrdil pokročilá jednání s Messim, zřejmě mu nenabízeli stejný plat, jaký momentálně vydělává v Barceloně.


Domů
Sdílet
Diskuse