Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2018 18:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fendi prodává šálu za 22 000 Kč, která mnoha lidem připomíná intimní část ženského těla

MÓDA
Uložit Uložené

Za luxus si člověk musí připlatit.

I když to tak ani zdaleka nevypadá, nezadržitelně se blíží zimní měsíce, kdy bude teplota klesat hluboko pod bod mrazu. Už sychravý pozdní podzim dává většině lidí zabrat, a tak do našich šatníků určitě patří šály.

Uvědomuje si to i luxusní značka Fendi, která šály samozřejmě má ve své nabídce, jenže jedna z nich s příznačným názvem Touch of Fur vzbudila na internetu kontroverzi a mnohé pobavené reakce.

Spojením vlny, hedvábí a pravé liščí srsti vznikla šála, která více připomíná ženské genitálie než stylový doplněk kolem krku.


Uživatelé na Twitteru rovnou fotografii šály otočili vzhůru nohama, díky čemuž začala šála konkrétní ženský orgán připomínat ještě více, a to ještě neznali jeho cenu. 

Za doplněk budeš muset vysolit 850 eur (22 tisíc Kč). Lidé už kus oblečení komentují se slovy, že našli svůj kostým na Halloween, nebo si ho koupí, pokud budou chtít přežít celý proces svého narození ještě jednou.

Zpět
Sdílet
Diskuse