Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2018 10:08
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Streamer Ninja vysvětlil, jak vydělává, a Ellen DeGeneres naučil hrát Fortnite

TECH
Uložit Uložené

Ellen se ve hře podařilo zemřít v prvních minutách.

Tyler Blevins, známý spíše pod přezdívkou Ninja, je díky streamování reálnou celebritou. V současnosti mu patří první místo na Twitchi, a to zejména díky nárůstu počtu jeho diváků díky hře Fortnite.

Dává tak smysl, že si Tylera do svých show zvou různé televizní osobnosti a trend nevynechala ani oblíbená Ellen DeGeneres, i když musíme poznamenat, že se minimálně o několik měsíců zpozdila, protože trend pomalu upadá.

Ellen si s Ninjou střihla přibližně deset minut hry, zatímco ji streamer učil všelijaké triky, a i když to moderátorce velmi nešlo a v duo módu stihla zemřít v prvních minutách, Ninjovi se podařilo dostat na vrchní příčky.

Ninja do TheEllenShow vešel za doprovodu tanečníků předvádějících známé tanečky z Fortnite a nezapomněl se podělit ani o moudrosti ze světa streamování. V podstatě se nedozvídáme nic nového a je nám jen opět potvrzeno, jak fungují výdělky a zda se tím běžný steamer dokáže uživit.

Domů
Sdílet
Diskuse