Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2018 9:45
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Pražské šestipokojové království plné moderny nabízí výhled na Hrad a jiné krásy města

KULTURA
Uložit Uložené

Půvabná lokalita v klidné malostranské ulici v blízkosti několika ambasád a v bezprostředním dosahu nejpůsobivějších míst staré Prahy.

Pronájem unikátního, luxusně zařízeného bytu se 2 balkony a krásnými výhledy na Pražský hrad přes malebné střechy okolních domů a koruny stromů, situovaného ve 4. patře kompletně zrekonstruované secesní rezidence s parkováním jen pár kroků od nábřeží Vltavy, Kampy a Petřínských sadů.

Dominantou bytu je impozantní obývací pokoj s moderní kuchyní plně vybavenou spotřebiči Miele, jídelnou a pěti velkými okny poskytujícími neopakovatelné výhledy na Pražský hrad. Velkorysá hlavní ložnice orientovaná do upraveného dvora, má balkon, volně stojící vanu a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Byt dále nabízí 3 ložnice, hlavní koupelnu s balkonem, útulný rohový salonek, pracovnu a příslušenství (samostatná toaleta, 2 technické místnosti, kompletně vybavená prádelna, 2 komory).

Luxusně projektovaný byt, zhotovený dle návrhu architekty Dombkové, je vybaven v nejvyšším standardu špičkovými technologiemi a prvotřídními materiály.

Designové prvky, masivní dubové podlahy, plně klimatizované/chlazené stropy a podlahové topení v celém bytě, koupelnové zařizovací předměty světových značek, mramorové obklady v koupelnách, vestavěné skříně a úložné prostory, repasovaná okna, centrální vysavač, domácí kino - plátno a projektor, špičkový audio systém, vinotéka, alarm s napojením na PCO. V ceně jsou zahrnuta 2 garážová stání. Poplatky za společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť.

„Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.“

Celková plocha: 278 m²

Balkon: 2 m²

Cena: Na vyžádání (kontakt)

V případě, že víš i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, které jsou hodné pozornosti širšího publika, tak neváhej a pošli nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse