Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2018 19:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather zdánlivě akceptoval výzvu od Khabiba Nurmagomedova. Vybírejte šekové knížky, řekl sponzorům

SPORT UFC
Uložit Uložené

Americký boxer možná ucítil příjemnou vůni peněz.

Od minulého roku nebojoval, ale udržuje se ve formě pomocí pravidelných tréninků. Floyd Mayweather naposledy stál v ringu, když po zdlouhavém boji porazil Conora McGregora na své půdě a odnesl si domů štědrý šek.

Od té doby cestuje po světě, užívá si svůj majetek ve výši několika stovek milionů dolarů a čas od času přidá na sociální sítě kontroverzní příspěvek, který chvíli rezonuje v médiích.

Nedávno tak učinil, když oznámil, že se můžeme v prosinci těšit na odvetu velkolepého zápasu mezi ním a Mannym Pacquiou. Od té doby se na veřejnosti neobjevily žádné informace, které by zápas potvrzovaly, a tak třeba usuzovat, že se žádná odveta konat nebude.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leonard Ellerbe (@leonardellerbe),

Na začátku října se proto pozornost přesunula do světa MMA, protože v soutěži UFC proti sobě stáli právě Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov. Výsledek zápasu už všichni známe, Khabib vytřel s Conorem Oktagon a nevadský úřad mu zadržel finanční odměnu ve výši 2 milionů dolarů za to, že po zápase skočil do publika.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Před pár dny se Nurmagomedov v Rusku setkal se šéfem společnosti Mayweather Promotions a rovnou do kamery vyzval amerického boxera, aby si spolu změřili síly, protože v džungli může žít jen jeden král. Pár hodin bylo ticho a Mayweather už na sociálních sítích stihl zareagovat.

Napsal jen tolik, že sponzoři jako CBS, Showtime či MGM Grand, kde by se potenciální zápas mohl konat, mají vybrat šekové knížky. Není známo, na jakých pravidlech by se oba bojovníci dohodli, ale nepředpokládáme, že by Mayweather souhlasil se soubojem v kleci.

Nurmagomedov by koneckonců ze zápasu s boxerem vydělal obrovské peníze, a pak se velkolepě vrátil do MMA, kde si drží úctyhodný rekord 27 výher a žádná prohra.

Zpět
Sdílet
Diskuse