Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2018 22:33
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Credence sa v Paríži snaží zistiť, kým je, Grindelwald dáva dokopy armádu na zotročenie ľudstva a Newt sa ocitne v strede všetkého

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nové video pre dvojku Fantastických zverov odhaľuje drobnosti o príbehu.

Premiéra vysoko očakávaného blockusteru menom Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald je už takmer tu, takže Warner bude postupne uverejňovať stále viac a viac promo materiálov. Dnes tu máme featurette zameriavajúcu sa na ciele postáv, hoci nejde do hĺbky a vyhýba sa akýmkoľvek spoilerom. 

Rowlingová ale naznačuje, že nejaké to prekvapenie nás v kinách čaká, keďže o príbehu ešte nevieme všetko. Ten sa bude odohrávať v Paríži a ako sa dozvedáme, dôvodom je Credence (Ezra Miller). Ten prežil udalosti posledného filmu a v Paríži sa snaží zistiť, kým a čím vlastne je, v čom mu bude pomáhať aj Nagini (ešte v ľudskej podobe, hoci sa dokáže zmeniť na hada).


Hľadať sa ho na žiadosť samotného Albusa Dumbledora vydá Newt Scamander. Nie je to však jediná žiadosť, ktorou Newta zahrnie. Okrem toho, že bude musieť nájsť a upokojiť jednu z najnebezpešnejších bytostí na svete bude musieť nejakým spôsobom aj zastaviť Grindelwalda.

Ten utečie z väzenia pri transporte a urobí všetko preto, aby ľudstvu ukázal, že čarodejníci sú pánmi Zeme. Ako sa ukazuje, tejto myšlienke fandí veľa čarodejníkov, takže nepochybne naberie nových sympatizantov. 

Credence sa v Paríži snaží zistiť, kým je, Grindelwald dáva dokopy armádu na zotročenie ľudstva a Newt sa ocitne v strede všetkého

O réžiu sa opäť postaral David Yates, ktorý sa so svetom Harryho Pottera pozná viac než dobre (režíroval prvú časť Fantastic Beasts a ďalšie štyri filmy s Harrym Potterom) a scenár napísala slávna autorka knižnej predlohy J. K. Rowling.

Mimo hlavnej hereckej štvorky si v snímke zahrajú herci, ako Katherine Waterston (Tina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Ezra Miller (Credence), Carmen Ejogo (Seraphina Picquery), Claudia Kim (Maledictus) či Callum Turner (Newtov brat Theseus Scamander).

O problémoch s obsadením Johnnyho Deppa sa môžete dočítať v našom článku a pre akéhokoľvek ďalšie informácie vstúpte do nasledujúceho vlákna. Premiéra nás čaká už 15. novembra (listopad) 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse