Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2018 9:39
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mayweather se utká s Nurmagomedovem. Vydělá neuvěřitelné množství peněz, hned dvakrát více než s McGregorem

SPORT
Uložit Uložené

Američan nemá žádné zábrany, když je šance královsky vydělat.

Floyd Mayweather od minulého roku nebojoval, ale v důchodu se mu zůstávat nechce. Zřejmě jen čekal na nejlepší možnou příležitost, kdy si opět navléknout rukavice, což se mu naskytlo po souboji McGregora s Nurnagomedovem.

Rus zdemoloval svého protivníka a o pár dní později po boku šéfa Mayweather Promotions vyzval samotného Mayweathera, aby se utkali a určili, kdo je vlastně králem pomyslné džungle. Američan zanedlouho reagoval na sociálních sítích, avšak tentokrát si ho odchytil bulvár TMZ a vyždímal z něj všechny možné informace.

Floyd se ze současné situace raduje a prohlašuje, že souboj se opravdu odehraje. Nebál se konstatovat, že za zápas dostane výplatu o devíti cifrách, přičemž ji sám odhadl na 110 až 200 milionů dolarů. Jak řekl, mělo by jít až o dvojnásobek toho, co vydělal za souboj s McGregorem.

I když se spekulovalo o tom, zda by Mayweather mohl konečně vyzkoušet MMA klec, on to rázně odmítl. Pokud ho prý Nurmagomedov vyzval, bude si muset přijít po titul krále džungle přímo do ringu.

Zpět
Sdílet
Diskuse